1 min læsningLeicester-træner ser Hermansen som vigtig brik i opspillet

Mads Hermansen er kommet godt fra land i sin klub Leicester City, og han er hurtigt blevet en vigtig del af klubben. Ikke kun, når modstanderne har bolden.

1 min læsning
Leicester-målmand Mads Hermansen er en vigtig del af opspillet
Foto: Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix

Mads Hermansen er god til at redde bolde. Rigtig god.

Det har han vist over en længere periode i Brøndby IF, og det er fans af Leicester City også ved at finde ud af, blandt andet efter en brandkamp mod Norwich City.

Men det er ikke kun med hænderne, Hermansen imponerer. Også spillet med fødderne er godt, og det er noget, Leicester-træner Enzo Maresca kommer til at bruge aktivt.

– (..) når vi møder et hold som Norwich, der dækker mand-mand, og den eneste frie spiller er Mads (Hermansen, red). Så er der nogle gange, Mads er nødt til at holde på bolden i 30 sekunder. For at være ærlig, så jeg ligeglad, fortalte træner Enzo Maresca ifølge Leicester Mercury.

– Hvis Mads spiller bolden, og de dækker mand-mand, så betyder det at alle spillere er opdækket, og så er det svært. Det gode er at vente indtil en modstander angriber Mads. I det tilfælde betyder det, at en af vores spillere er frie.

Træneren har altså stor tiltro til Hermansens evner med både hænder og fødder. Leicester City har inden 9. runde også lukket færrest mål ind i Championsship og ligger aktuelt på førstepladsen.

Onsdag aften venter en ny stor opgave for Hermansen og Leicester, når der spilles tredje runde af Carabao Cup mod Liverpool FC.

Video: Se Mads Hermansens vilde redning i vigtig sejr

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P