1 min læsningBurnley-dansker inden kamp mod League 2-hold: Det bliver ikke nemt

Premier League-klubben Burnley FC med danske Jacob Bruun-Larsen i truppen møder tirsdag aften League 2-mandskabet fra Salford City i Carabao Cup'en. Det lyder overkommeligt, men Burnley-danskeren har en løftet pegefinger.

1 min læsning
Jacob Bruun Larsen og Burnley møder tirsdag aften Salford City i Carabao Cup'en
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

På papiret ligner det et stensikkert avancement for Jacob Bruun Larsen og Burnley FC.

Tirsdag aften spiller The Clarets tredje rundekamp i Carabao Cup mod upåagtede Salford City, der aktuelt ligger fjerdesidst i League 2.

Og selvom der er to rækker imellem de to mandskaber, så kræver den Hoffenheim-ejede dansker fuldt fokus fra sine holdkammerater.

– Jeg håber og regner med en god indsats. For mig er der aldrig nogle nemme kampe, og selvom de ikke spiller i Premier League, så bliver det ikke let, fortæller danskeren forud for kampen.

Bruun Larsen er skiftet til Burnley denne sommer på en lejeaftale, hvor det er blevet til 155 minutters spilletid fordelt på fem kampe. Seneste starter kom tilbage 1-0 sejren over Nottingham Forrest i anden runde af Carabao Cup.

Danskeren regner da også med, at manager Vincent Kompany sender et stærkt Burnley-hold på banen tirsdag aften.

– Det er en kamp vi vil vinde, og jeg tror vi kommer til at se et godt hold på banen tirsdag aften til en stærk indsats.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P