Skandalekamp mellem Ajax og Feyenoord spilles færdig for lukkede døre

Kampen mellem Ajax og Feyenoord, der søndag blev afbrudt grundet fan-uroligheder, spilles nu færdig for lukkede døre.

Ajax mod Feyenoord færdigspilles uden fans
Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix

Kampen skal afgøres for lukkede døre.

Sådan lyder meldingen mandag eftermiddag på Æresdivisionens hjemmeside.

Her oplyses det, at kampen mellem Ajax og Feyenoord, som søndag eftermiddag blev afbrudt efter 55 minutters spil, skal færdigspilles nu på onsdag klokken 14:00 uden så meget som en eneste tilskuer.

Kampen mellem de to hollandske storhold blev afbrudt ved stillingen 3-0 til Feyenoord, efter der flere gange var blevet kastet fyrværkeri på banen. Først blev kampen midlertidig afbrudt, men da der igen blev kastet fyrværkeri på banen blev kampen endegyldigt afbrudt.

Selvom kampen i første omgang endnu ikke er blevet spillet færdig, så har kampen allerede fået konsekvenser for Ajax’s fodbolddirektør, Sven Mislintat, der siden er blevet fyret.

Danske Anton Gaaei var med fra start for Ajax, men præsterede øjensynligt ikke som ønsket. I hvert fald blev han mere eller mindre flået af banen efter en halv times spil. Læs mere om dette her.

Billede fra opgøret mellem Ajax og Feyenoord, der viser røgen stige til vejrs fra fyrværkeriet, som nogle Ajax-tilhængere har smit på banen. (Foto: Olaf Kraak / ANP / AFP) / Netherlands OUT)

Siden den tidlige udskiftning af Anton Gaaei har der været spekulationer i forhold til, hvordan Anton Gaaei i det hele taget er endt i den hollandske storklub.

Efter kampen kunne Kenneth Perez fortælle, at Ajax’s danske scout intet havde at gøre med Anton Gaaei-handlen, og at anbefalingen om at hente Gaaei ikke kom fra ham.

En oplysning som Viborg-sportschef, Mads Agesen, mandag bekræfter over for campo.dk. Læs mere herunder:

Viborg-sportschef Agesen forsvarer Gaaei og bekræfter: Dialog var direkte med Ajax

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P