Premier League

Medie: Så er Arsenal klar – vil byde på ny angriber til januar

Premier League-klubben Arsenal er nu klar til at begynde arbejdet på en af de helt store transfers, som klubben håber at gennemføre til januar.

Arsenal vil have Ivan Toney i Brentford.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har nu haft karantæne fra fodbolden i lidt over fire måneder.

Og selvom han fortsat har karantæne frem til årsskiftet, så mangler der ikke bejlere til Brentfords angrebsprofil, Ivan Toney.

Således har der den seneste tid været forlydener om interesse fra flere storklubber i Premier League, hvor blandt andet Chelsea, Tottenham og Arsenal kan nævnes. Og nu har sidstnævnte planen klar.

Således kan engelske The Mirror mandag berette, at Arsenal nu er opsatte på at nå til enighed med Brentford og Ivan Toney om en aftale allerede til januar.

Klubben vil i første omgang teste både Brentford og Ivan Toney og holde tæt kontakt, så klubben potentielt vil stå forrest i køen, når januar-transfervinduet åbner.

Her er det planen, at klubben vil betale den pris, som Brentford lige nu menes at forlange. Og den pris skulle ifølge The Mirror lyde på minimum 60 millioner pund – svarende til en minimumspris på 516 millioner kroner.

Medie: Tiden er inde – Kasper Hjulmand vil give landsholdsdebut til ung udenlandsdansker

Ivan Toney kom til Brentford fra Peterborough tilbage i sommeren 2020. Siden er det blevet til 124 kampe med 68 mål og 21 assists til følge.

I denne sæson er det dog ikke blevet til en eneste optræden for Thomas Fransk tropper. Det skyldes en otte måneder lang karantæne fra fodbolden som følge af brud på bettingreglerne.

Hans nuværende kontrakt med Brentford løber frem til sommeren 2025.

Se en række af Ivan Toneys mange Premier League-mål for Brentford i videoen nedenfor

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P