Mål og Highlights: Se FC Midtjylland sejre til allersidst mod OB

FC Midtjylland fik hentet en sejr og tre point til allersidst, da OB søndag aften gæstede MCH Arena i Herning. Se mål og highlights inde i artiklen.

Se højdepunkter, mål og highlights fra kampen mellem FC Midtjylland og OB.

Op til opgøret mellem FC Midtjylland og OB gik en del af snakken på, hvem af de to klubbers cheftrænere, der mon var mest fyringstruet.

Med fire kampe uden sejr i streg i Superligaen har det da heller ikke set godt ud for FCM-cheftræner Thomas Thomasberg. Søndag aften fik han og resten af FCM dog hentet tre tiltrængte point, da indskiftede Charles dybt inde i tillægstiden kom først over en bold i OB-feltet, som han sendte i mål til resultatet 2-1.

Første halvleg var både langsom og chancefattig. Kort efter pausen var der dog pludseligt underholdning for alle pengene, da FC Midtjyllands Cho Gue-Sung scorede på straffespark i det 51. minut. Som så mange gange før i denne sæson, kunne FCM dog ikke holde modstanderen fra fadet efter at være kommet foran, og Loucius Don Deedson udlignede for OB i det 53. minut. Dermed blev Charles altså den helt store helt med sin sene scoring.

FC Midtjylland 1-0 OB (Cho Gue-Sung, 51′):

FC Midtjylland 1-1 OB (Loucius Don Deedson, 53′):

FC Midtjylland 2-1 OB (Charles, 90+4′):