1 min læsningFC Nordsjælland-profil ude med riven efter TV 2: Det klæder dem ikke

Jeppe Tverskov var ikke enig med TV 2, som ifølge ham, kom med en helt forkert analyse af FC Nordsjælland efter nederlaget til Fenerbahce.

1 min læsning
Jeppe Tverskov kom efter nederlaget til Fenerbahce med en kritik af TV 2.
FC Nordsjællands Jeppe Tverskov scorer til 1-0 og jubler med Andreas Schjelderup under superligakampen mellem FC Nordsjælland og FC København i Farum lørdag den 16. september 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

FC Nordsjælland var torsdag aften oppe mod overmagten, da de led et nederlag til Fenerbahce på 1-3.

Nordsjællænderne var tro mod klubbens vanlige taktik, og valgte at spille bolden ud fra de bagerste rækker, hvilket gav tyrkerne en del chancer.

Det fik efterfølgende TV 2 til at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt FC Nordsjælland var for naive i sin tilgang til en udekamp mod så stor en klub som Fenerbahce.

Noget Jeppe Tverskov ikke var enig i, da han efter kampen blev interviewet af flere forskellige medier, heriblandt Tipsbladet.

– Jeg kunne mærke, at TV 2 var meget inde på, at det var meget naivt og så videre, men det synes jeg ikke klæder dem. De ved, hvad FC Nordsjælland står for.

– Vi har været gode i så lang en periode i spillet med bolden, og hvis deres eksperter havde forventet, at vi skulle komme herned og spille på lange bolde, så har de ikke helt forstået, hvad vi står for.

– Hvis det er det, der er analysen for deres kamp, synes jeg, den er meget forkert, lød det uforstående fra Tverskov.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Nordsjælland har mulighed for at komme på rette fod igen, når de mandag tager imod Hvidovre hjemme på Right to Dream Park i Superligaen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P