3F Superligaen

Vallys vil have topscorertitlen for sig selv: Hvad fanden laver han?

Selvom den nyudklækkede landsholdsspiller gerne selv vil være topscorer, så har han alligevel plads til ros til sin tidligere holdkammerat.

Nicolai Vallys er både frustreret og glad over Alexander linds flotte sæsonstart.
Foto: Ritzau/Scanpix

Seks scoringer i otte kampe.

Brøndbys Nicolai Vallys har åbnet den nye Superliga-sæson som fyr og flamme og været en af den bedste danske rækkes absolut største oplevelser i sæsonens første otte kampe.

Men selvom humøret i Brøndby generelt set er højt efter en flot sæsonstart, og Vallys selv har genfundet målformen, så er der alligevel en tidligere holdkammerat, der agerer torn i øjet på offensivspilleren.

I Silkeborg findes nemlig den ene grund til, at Nicolai Vallys ikke kan bryste sig af at være Superliga-topscorer i øjeblikket, nemlig Alexander Lind.

Superliga-kometen står nemlig noteret for syv scoringer i de indledende otte kampe, og i et interview til Tipsbladet udtrykker Vallys – med et glimt i øjet ganske vidst – sin utilfredshed med at blive degraderet til andenpladsen.

– Jeg ved ikke, hvad fanden han laver, lyder det med et grin fra Vallys, der fortsætter:

Sjette gang i streg: Brøndby melder udsolgt til Vestegnsderby

– Han ser skarp ud, og det er fedt at se. Han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som hele tiden har haft noget. Også da jeg spillede med ham. Jeg er bare glad på hans vegne.

De to tidligere holdkammerater ligger med et lille forspring ned til de øvrige forfølgere på topscorerlisten, hvor Ernest Nuamah, der for nylig er skiftet til Olympique Lyon, med sine fem scoringer stadig er den, der er tættest på.

Herefter ligger fem spillere, som alle har scoret fire mål i de første otte spillerunde – få det fulde overblik over top ti nederst i artiklen.

Vallys og Lind har begge mulighed for igen at komme på tavlen, når de henholdsvis skal ud i et derby mod F.C. København og en tur til Viborg.

Superligaens topscorerliste 2023/24:

  1. Alexander Lind, Silkeborg IF – 7 mål
  2. Nicolai Vallys, Brøndby IF – 6 mål
  3. Ernest Nuamah, FC Nordsjælland – 5 mål
  4. Cho Gue-Sung, FC Midtjylland – 4 mål
  5. Roony Bardghji, F.C. København – 4 mål
  6. Diogo Goncalves, F.C. København – 4 mål
  7. Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland – 4 mål
  8. Patrick Mortensen, AGF – 4 mål
  9. Don Deedson Louicius, OB – 3 mål
  10. Bashkim Kadrii, OB- 3 mål

Også Brøndbys Ohi Omoijuanfo og Vejles German Onugkha har scoret tre mål, men OB-duoen på niende- og tiendepladsen har ifølge superstats.dk gjort det på færre minutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P