1 min læsningSkuffet Jelert taler ud: Kritikken har været fair – kostede os sejren

Elias Jelert taler nu for første gang, siden han onsdag aften så rødt og ifølge mange - inklusiv ham selv - kostede F.C. København sejren i Istanbul.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group A - Galatasaray v FC Copenhagen - Rams Park, Istanbul, Turkey - September 20, 2023 FC Copenhagen's Elias Jelert is shown a red card by referee Georgi Kabakov REUTERS/Murad Sezer

Hvad der lå til at blive et historisk europæisk resultat blev pludselig reduceret til blot at være et respektabelt og brugbart et af slagsen.

På et kvarter blev F.C. København nemlig reduceret til ti mand og lukkede to mål ind, der gjorde, at de danske mestre måtte nøjes med uafgjort mod Galatasaray.

Den helt store syndebuk blev efter kampen manden, der så rødt; Unge Elias Jelert, som blandt andet fik alvorlige hug af Jacob Neestrup efter kampen, og nu taler den unge FCK’er endelig ud efter episoden.

– Jeg er skuffet over, at jeg svigtede holdet ved at få det andet gule kort, som formentlig kostede os sejren, lyder det fra Jelert, der fortsætter til FCK’s hjemmeside:

– Jeg begik en fejl ved at gå ned i den tackling og det skal jeg lære af, så det ikke sker igen.

– Hele holdet spillede en fantastisk kamp på en svær udebane, og vi havde kampen nede i sækken, så det var unødvendigt at lave den tackling. Derfor synes jeg også, at kritikken efter kampen har været fair.

FCK-profil med klar opfordring: Vi skal være der for Jelert nu

Den 20-årige højreback ser kun en måde at komme tilbage på hesten igen på – derbysejr!

– Der er kun én ting at gøre ved det, og det er at knokle videre for at blive bedre. Jeg ved, at jeg rejser mig hurtigt, og for mig handler alt nu bare om en Derbysejr på søndag, lyder det fra Jelert.

Du kan se F.C. Københavns derby-opgør på Brøndby Stadion på TV3+ eller Viaplay på søndag klokken 14:00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P