International Fodbold

Medie: Nagelsmann opgiver trecifret millionbeløb for landstrænerjob

Ifølge den store tyske avis Bild siger Julian Nagelsmann nej tak ttil et vanvittigt beløb fra Bayern München, hvis han takker ja til jobbet som tysk landstræner.

Julian Nagelsmann siger efter sigende nej tak til 150 millioner i Bayern München.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Det er nærmest på plads.

Hvis alt går som forventet, bliver 36-årige Julian Nagelsmann tysk landstræner meget snart.

Selvom Nagelsmann trods sin fyring fra klubben stadig er bundet til en kontrakt i Bayern München og modtager løn derfra, så hentes han til det tyske fodboldforbund (DFB) på en fri transfer – og nu kan en tysk avis berette om, hvor stor lønnen, Nagelsmann vinker farvel til i Bayern, er.

Der er nemlig ifølge den store tyske avis Bild ikke småmønter, der er tale om.

Avisen skriver således, at Nagelsmann siger nej tak til svimlende 20 millioner euro – eller knap 150 millioner kroner – ved at løsrive sig fra kontrakten med Bayern, som løb frem til 2026.

I sit nye job i spidsen for det tyske landshold mener Bild at vide, at tyskeren bliver betalt fire millioner euro – 30 millioner kroner – for sit arbejde indtil EM-slutrunden på hjemmebane næste sommer.

Medie: Bayern har godt øje til Xabi Alonso

Bare så forvirringen ikke er total: Julian Nagelsmann blev fyret fra trænersædet i Bayern München i foråret 2023 og er som sådan fri på markedet.

Men selvom Thomas Tuchel for længe siden har taget over for sin landsmand i den tyske storklub, så er Nagelsmann stadig forbundet til Bayern indtil kontraktudløb i 2026 og er derfor stadig på lønsedlen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P