1 min læsningTrupnyt: Arsenal uden profil mod PSV

Mikel Arteta og Arsenal møder onsdag aften hollandske PSV Eindhoven, men træneren må se langt efter brasiliansk offensiv profil.

1 min læsning
Arsenal's Spanish manager Mikel Arteta applauds fans on the pitch after the English Premier League football match between Everton and Arsenal at Goodison Park in Liverpool, north west England on September 17, 2023. Arsenal won the game 1-0. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Arsenal har netop offentliggjort truplisten forud for Champions League-kampen mod PSV Eindhoven.

Og træner Mikel Arteta har været nødsaget til at foretage nogle ændringer siden weekendens Premier League-sejr på udebane mod Everton FC.

Her måtte den 22-årige brasilianske offensivprofil Gabriel Martinelli nemlig lade sig udskifte, da han følte noget i baglåret. Hvor slemt, det er, ved Arteta ikke endnu, men han forklarer fravalget således:

– Han følte noget i sin baglår, og vi er nødt til at lave nogle yderligere tests for at vurdere, om der er nogen stor skade eller ej, forklarede Arteta på pressemøde forud for kampen.

– Men han vil være ude til morgendagens kamp, ​​det er helt sikkert.

Arsenal er fortsat uden den knæskadede egypter Mohamed Elneny.

Mål og Highlights: Trossard-perle forværrede Everton-krisen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P