1 min læsningSmåskadet ‘AC’ glæder sig over startpladser

Andreas Christensen har døjet med skadesproblemer i starten af sæsonen men håber på 90 minutter mod Royal Antwerp

1 min læsning
Danske Andreas Christensen har døjet med skader i starten af sæsonen for FC Barcelona
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Fem starter, fem udskiftninger.

Det er den foreløbige sæsontotal i LaLiga for FC Barcelonas danske forsvarsspiller Andreas Christensen.

Ofte får en forsvarsspiller alle 90 minutter på banen, men sådan har det ikke været for den danske landsholdskrumtap. Han anerkender da også skavankerne, men glæder sig over, at træner Xavi kigger hans vej.

– Jeg har lidt problemer i opstarten, men i det, de bliver ved med at vælge mig til at starte på banen, så kan jeg ikke rigtig se noget negativt i det. Selvfølgelig vil jeg gerne spille 90 minutter, og det håber jeg også, jeg kommer til i morgen (tirsdag aften, red.), fortæller den 27-årige dansker.

Der har været mange nye tilgange til det catalonske storhold i denne sæson, men det hilser Christensen kun velkommen.

– Det er kun positivt. Vi vil rigtig gerne videre fra gruppen den her gang. Vi har lagt mange mål til sæsonen, og det kræver en bredere trup at nå.

FC Barcelona banker Betis med fem basser

– Lige nu ser jeg kun det positive i det. Det kan godt være jeg bliver mere irriteret, hvis jeg ikke spiller, men lige nu er det positivt, slutter Andreas Christensen.

Der er kampstart onsdag klokken 21:00, og kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P