Premier League

Brentford-profil misser resten af sæsonen med grim skade

Det er noget af en bet, Thomas Frank og Brentford mandag har modtaget fra klubbens lægestab, som melder om en alvorlig knæskade til klubbens faste venstreback.

Brentfords Rico Henry er ude resten af sæsonen.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Kun én spiller spillede mere end Rico Henry for Brentford i hele sidste sæson, men sådan går det ikke i år.

Den 26-årige venstreback pådrog sig en knæskade i weekendens nederlag til Newcastle og måtte udgå af kampen allerede inden pausen.

Nu er der kommet nyt fra danskerklubben om skaden, og det er desværre ikke godt nyt.

– Rico [Henry] vil skulle gennemgå en operation i den kommende uge eller noget i den stil og desværre en lang genoptræningsperiode.

– Selvom det er skuffende, så har Rico allerede været igennem en lignende oplevelse tidligere, og han er allerede fokuseret på at bruge det her som en mulighed for at blive mere fit og stærkere end før. Vi vil støtte ham fuldt ud igennem denne proces, lyder det fra Brentfords stabslæge Neil Greig.

Brentford skriver ikke noget om, hvilken skade der er tale om, men i maj 2017 pådrog han sig en korsbåndsskade, og flere engelske medier melder mandag, at det er en tilsvarende skade, han igen er blevet ramt af. Dette er dog ikke bekræftet fra Brentfords side.

Mål og Highlights: Målmandsbrøler sendte Newcastle på pointjagt mod Brentford

Med til at styrke den idé er det dog, at Brentford selv skriver, at den 26-årige forsvarsspiller, der er den nuværende Brentford-spiller, der har været længst tid i klubben, formentlig vil være ude resten af indeværende sæson.

Rico Henry har startet alle Brentfords fem Premier League-kampe i denne sæson, og siden klubben forud for 2021-22-sæsonen rykkede op i Premier League, har den tidligere Walsall-spiller kun misset fem ud af i alt 81 kampe i den bedste engelske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P