2 min læsningStorsponsor i hårdt angreb: Ulmer uroen i Ådalen?

OB tabte for tredje gang på hjemmebane i denne sæson, og det fik en af storsponsorerne til at rette et hårdt angreb på træner Andreas Alm og den sportslige ledelse.

2 min læsning
Bjørn Paulsen (OB 4) og Alen Mustafic (OB 24) efter Silkeborg scoring til 0 - 3 da OB møder Silkeborg IF i Superligaen i Odense mandag den 18. september 2023. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

“Der er altid næste sæson” har længe været mantraet for tilhængere af OB.

Den fynske klub har været uden for toppen af dansk fodbold i en lang årrække, og resultaterne har mildt sagt været svingende. Og denne sæson er ikke undtagelse.

Mandag aften blev ondt så værre, da fynboerne tabte 0-3 på eget græs til Silkeborg IF, og med stor utilfredshed hos fansene efter slutfløjt. Også blandt sponsorerne, hvor bægeret tilsyneladende flød over for en af de centrale sponsorer i OB.

Her gik Frederik Barfoed, administrerende direktør i Barfoed Group, nemlig til tasterne og rettede et angreb mod både OB-træner Andreas Alm, der fik sin kontrakt forlænget tidligere på året, og den sportslige ledelse i klubben.

Barfoed Group, der driver bl.a. udlejningsvirksomhed i Odense, er en af de centrale sponsorer i den fynske klub og har været det i mange år.

I 2018 købte virksomheden navnerettighederne til den ene af tribunerne på OB’s hjemmebane, Nature Energy Park.

Andreas Alm: Vi er lige så frustrerede som fansene

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P