1 min læsningRygaard med afgørende rolle i sen Häcken-triumf

Mikkel Rygaard indtog en hovedrolle, da han og svenske BK Häcken spillede sig på tredjepladsen i Allsvenskan.

1 min læsning
Mikkel Rygaard både scorede og assisterede, da Häcken tog hårdtkæmpet sejr.
Foto: BK Häcken

Den danske midtbanespiller var endnu en gang i hopla, da BK Häcken vandt 3-2 over Halmstad BK.

Den 32-årige midtbanedirigent spillede alle 90 minutter for sin svenske klub, men selvom modstanderen Halmstad inden kampen lå på en 10. plads i Allsvenskan – 15 point efter hjemmeholdet Häcken – så skulle det blive en hård opgave for de forsvarende mestre.

Kampen var ellers ikke mere end 15 minutter gammel, før Ryggard bragte sit hold planmæssigt foran. Det var den blonde danskers ottende scoring i denne sæson, men han var ikke færdig med at gøre sig markeret.

Häcken-føringen holdte indtil pausen, men da stadionuret havde rundet 53 minutter havde Halmstad scoret to gange, og så var kampen fuldstændig vendt på hovedet.

Häcken stirrede længe ind i et nederlag, som vil sætte dem fem point efter Allsvenskan-førerholdet, Malmø FF, som vandt tidligere på søndagen ude mod Hammarby.

Efter 79 minutter fik Häcken dog udlignet ved Momodou Sonko, og så lignede det ellers en pointdeling i det svenske. Lige indtil Rygaard fandt rutinerede Even Hovland i feltet, som kunne score det forløsende sejrsmål.

Mikkel Rygaard leverede drømmekasse i vild Häcken-sejr

Med sejren holder BK Häcken sig i toppen af Allsvenskan, ét point op til Elfsborg på andenpladsen og to point efter førerholdet, Malmø FF.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P