Premier League

Ny rekord i Premier League: Flest gule kort

Lørdag blev der slået ny rekord i den engelske Premier League, hvor der blev givet flest gule kort på en enkelt dag nogensinde i ligaen.

Der blev uddelt hele 44 gule kort i lørdagens syv Premier League-kampe.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i den nye Premier League-sæson er blevet uddelt masser af gule kort.

Den engelske liga har indført nye regler i forhold til brok og tidsudtrækning, hvilket har medført, at flere spillere er kommet i dommerens sorte bog.

Her gik det især amok lørdag, hvor der var hele syv kampe på programmet i Premier League. Der blev nemlig uddelt så mange gule kort, at der blev slået ny rekord.

Det har statistiksiden OptaJoe berettet om oven på lørdagens kampe. Her er det kommet frem, at der blev uddelt i alt 44 gule kort på én dag, hvilket slår den tidligere rekord på 43 gule kort fra den 22. august 1998.

Flere af lørdagens opgør var da også fyldt med intensitet og spænding til det sidste, hvor der blandt andet i mellem Tottanham og Sheffield United blev uddelt hele 13 gule kort, da Ante Postecoglous mandskab vandt med 2-1 dybt inde i overtiden.

Søndag er der igen Premier League på programmet, når Bournemouth hjemme tager imod Chelsea, mens Arsenal skal en tur til Goodison Park for at møde Everton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P