Vanvidscomeback af Tottenham i overtiden

Tottenham Hotspur var bagude mod Sheffield United indtil det 98. minut, men formåede alligevel at hive en sejr hjem.

Richarlison scorede endelig for Tottenham, da de vandt efter overtidsdrama
Tottenham Hotspur's Swedish midfielder #21 Dejan Kulusevski (L) celebrates with teammates after scoring their late winning goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Sheffield United at Tottenham Hotspur Stadium in London, on September 16, 2023. Tottenham won the game 2-1. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Mål efter 98 minut og 100 minutter.

Det er ikke hver dag, at man laver mål i det tidsrum, men det skete lørdag for Tottenham, og det var meget tiltrængte mål.

London-holdet var på daværende tidspunkt nemlig bagud med 0-1 på hjemmebane mod oprykkerne fra Sheffield United trods stort overtag i både spil og chancer til hjemmeholdet.

Bundholdet bragte sig i front med et kvarter tilbage af kampen, da Gustavo Hamer sparkede den ind via stolpen.

Efter 98 kom forløsningen for Tottenham, og ikke mindst den udskældte Richarlison, da brasilianeren udlignede til 1-1 på et hovedstød.

Den brasilianske landsholdsangriber har haft det svært foran målet i Tottenham, hvor det inden dagens kamp kun var blevet til fire mål i 40 kampe for ham.

Blot to minutter senere sprang Tottenham Hotspur Stadium nærmest i luften, da Dejan Kulusevski bankede bolden i nettet og sejren var i hus for Tottenham.

Resultatet betyder, at Tottenham er på andenpladsen i Premier League, hvor kun Manchester City har flere point efter de første fem kampe.