1 min læsningNeestrup efter endnu en Cornelius-skade: Svært at sige om jeg regner med ham

Andreas Cornelius måtte lørdag udgå med endnu en skade, efter blot 20 minutter på banen. Noget, der frustrerer cheftræner Jacob Neestrup.

1 min læsning
Andreas Cornelius blev igen igen skadet lørdag
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

876 minutter eller knap 10 kampe.

Så meget, eller lidt, har Andreas Cornelius spillet for F.C. København, siden sin hjemkomst fra Trabzonspor sidste sommer.

Skader har drillet den store danske angriber, og netop en skade kom endnu engang på dagsordnen, da Cornelius måtte udgå fra Superligaens topopgør mellem F.C. København og FC Nordsjælland.

Cornelius blev indskiftet midt i anden halvleg, men kun 20 minutter senere måtte han endnu engang sande, at en skade plagede ham og lod sig udskifte.

Hvilket selvsagt er noget der frustrerer FCK’s cheftræner Jacob Neestrup ganske meget.

– Det er en en følelse af dyb frustration. Både på hans (Andreas Cornelius, red.) og vores vegne.

– Vi har i princippet spillet uden Andreas Cornelius i et års tid, og han er en vigtig spiller for os, selvom vi har vist, at vi sagtens kan klare os uden ham. Men det var jo ham, der var købt hjem til at være førsteangriberen i F.C. København, og nu må vi så undvære ham endnu engang, siger Jacob Neestrup.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Neestrup har da også svært ved at give et klart svar på, hvorvidt han fremadrettet regner med Cornelius, da han bliver spurgt om dette.

– Det er jo svært for mig at sige. Lige nu er jeg bare ked af på hans vegne og ærgerlig på vores egen vegne over, at noget som vi et eller andet sted havde troet og håbet på, at vi måske havde knækket koden på, at det ikke viser sig at være tilfældet alligevel, fortæller Neestrup til Viaplay efter opgøret.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P