Mål og Highlights: Nordsjælland deler med F.C. København på Right to Dream Park

De to tophold kunne ikke enes om pointene og måtte derfor dele udbyttet i lørdagens topbrag.

FCK-deler-med-FCN-i-Farum
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Et point hver.

Sådan endte det i Farum, da F.C. København lørdag gæstede Nordsjælland i Superligaens topopgør.

På trods af at nordsjællænderne virkede til at have godt styr på opgøret, var det gæsterne, der kom bedst fra land. Orri Oskarsson fik prikket hul på målbylden, da han gjorde det til 1-0 til gæsterne efter 16 minutter.

Men hjemmebaneholdet kunne også være med, og holdene gik til pause ved 1-1.

I anden halvleg blev det først til 2-1 til københavnerne, da Mohamed Elyounoussi scorede sit første superligamål. Martin Frese fik dog udlignet efter 62 minutter.

FC Nordsjælland henter målfarlig amerikaner i USA

Resultatet betyder, at F.C. København fortsat topper Superligaen efter otte kampe. Nordsjælland må tage sig til takke med andenpladsen, hvor de endnu har to point op til lørdagens modstander.