FCM fortsætter dårlig stime: 2-2 i midtjysk derby mod Viborg

Viborg FF og FC Midtjylland fik hver et point efter et hektisk opgør, hvor begge mandskaber havde mange chancer.

Viborg FF møder FC Midtjylland i Superligaen i Viborg fredag den 15. september 2023
Serginho
56'
Ž. Zaletel
84'
G. Cho
52'
F. Gluda Djú
76'
45'
90'

FC Midtjylland er fortsat uden sejr i Superligaen siden den 13. august, efter midtjyderne spillede 2-2 mod Viborg FF i en hæsblæsende kamp.

Første halvleg var en hektisk affære mellem de to midtjyske klubber, hvor især Viborg startede rigtig godt og kom frem til en kæmpe chance efter 28 minutter.

I løbet af halvlegen fik Midtjylland dog mere kontrol i kampen, og det betød også, at begge mandskaber måtte gå til pause ved stillingen 0-0.

Kun syv minutter inde i anden halvleg var det midtjyderne, der kunne bringe sig i front, da sydkoreanske Gue-Sung Cho på et fremragende hovedstød headede bolden i mål til 0-1.

Fire minutter senere var Energi Arena Viborg dog vidner til et vidunderligt mål fra hjemmeholdets side, da Serginho i bedste Ronaldinho-stil lavede en fræk tunnel på en FCM-spiller med et træk bag om støttebenet for efterfølgende at vippe den ind på Jonas Lössl i målet. Dermed 1-1 efter 56 minutter.

I det 76. minut var FC Midtjylland endnu engang på spil, da en stor forsvarsfejl af Viborgs Daniel Anyembe gav Franculino en gave foran mål, som FCM-angriberen udnyttede til perfektion med et lob over Lukas Lund og ind i viborgensernes mål til 1-2.

8 minutter senere svarede Viborg dog endnu engang tilbage, da Zan Zaletel fik headed bolden i mål efter et hjørnespark til 2-2 i det 84. minut.

Selvom de sidste minutter i kampen bød på flere gode muligheder til begge mandskaber, så måtte begge klubber nøjes med et enkelt point.

FC Midtjylland forbliver dermed på sjettepladsen i Superligaen med 11 point efter otte kampe.