Premier League

Maguires mor melder sig på banen: Det er gået for langt

Flere har taget Harry Maguire i forsvar efter Englands kamp mod Skotland tirsdag - nu melder United-stopperens mor sig også på banen.

Harry Maguires mor har meldt sig på banen.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ganske enkelt for meget.

Så klart er budskabet fra Manchester United-stopperen Harry Maguires mor, som nu forholder sig til det negative søgelys, der konstant følger hendes søn.

Debatten er særligt blusset op, efter den 30-årige englænder blev skiftet ind i Englands 3-1-sejr over Skotland tirsdag. Her nåede han at notere sig for et selvmål.

Efter kampen rettede den engelske landstræner, Gareth Southgate, skarp kritik af stort set alle – tilhængere, kommentatorer, eksperter og flere til.

Gareth Southgate kaldte det blandt andet for en “latterlig behandling over længere tid”.

Det er Harry Maguires egen mor meget enig i.

– At se omfanget af de negative og grove kommentarer fra fans, kommentatorer og medier er usmageligt og fuldstændig uacceptabelt overfor alle, særligt overfor en, der arbejder sokkerne af for både klub og land.

– Jeg forstår, at i fodboldverdenen er der op- og nedture og positiver og negativer, men det Harry står model til er gået langt ud over fodbold.

– At se det han går igennem, er for mig at se ikke ok. Jeg ville hade at se andre forældre eller spillere gå igennem det samme i fremtiden, særligt unge drenge og piger, som en dag får deres gennembrud.

– Harry har et kæmpe hjerte, og det er godt, at han er stærk mentalt og kan håndtere det på en måde, som andre måske ikke ville være i stand til.

– Jeg ønsker ikke den slags for nogen, lyder det fra Maguires mor.

Harry Maguire om sommerens rygter: Jeg overvejede alt

Harry Maguire blev denne sommer rygtet væk fra Manchester United, men endte i sidste ende med at blive.

Efter tre kampe uden spilletid blev han skiftet ind til de sidste 23 minutter, da Manchester United blev besejret med 3-1 af Arsenal før landsholdspausen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P