3F Superligaen

Medie: Så meget betaler FC Nordsjælland for sin nye angriber

FC Nordsjælland har tirsdag offentliggjort, at de henter Milan Ilsoki fra USA, og det kan gå hen og blive en dyr herre, der kommer til Farum.

FC Nordsjæland henter Milak Iloski til klubben.
Foto: FC Nordsjælland

Tirsdag aften kom det frem, at FC Nordsjælland henter en ny angriber i den næstbedste amerikanske række.

Amerikaneren Milan Iloski kommer til klubben fra Orange County Soccer Club, og der kommer eftersigende et stor beløb retur til den amerikanske klub fra Farum.

Mediet, Backheeld.com, melder, at FC Nordsjælland sender et seks-cifret beløb til USA – vel at mærke i dollars. Dermed kan prisen på amerikaneren praktisk talt strække sig lige fra fra 693.000,- kroner til 6,93 millioner kroner.

Mediet skriver dog, at prisen er “well into the six-digit range”, så Jan Laursen og Nordsjælland har formentlig sluppet endda nogle millioner for den hurtige angriber.  

Han bliver, ifølge mediet, en af de første USL-spillere, der drager til Europa i sin bedste spillealder, og der er også flere klausuler og bonuser, herunder en videresalgsklausul, i kontrakten.

Iloski har skrevet under på en fire-årig aftale med Farum-klubben, men han tiltræder først til januar, når den igangværende USL-sæson er færdigspillet.

Han har scoret 43 mål i 83 kampe for sin – nu forhenværende -amerikanske arbejdsgiver, men han har stadig til gode at få debut for USA.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P