Europæisk Fodbold

Haaland afviser rivalisering med Mbappé: Ikke ligesom Messi og Ronaldo

Erling Haaland afviser, at han og Kylian Mbappé kan matche Lionel Messis og Cristiano Ronaldos rivaliering gennem 10'erne.

Erling Haaland tror ikke, at han og Mbappé bliver rivaler ligesom Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.
Foto: Emilie Holtet/NTB/Ritzau Scanpix

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Der findes næsten ikke en mere ikonisk rivalisering.

De to superstjerner har siden slutningen af 00’erne delt fodboldverden, når spørgsmålet, om hvem der er bedst, er blevet stillet.

Men de to superstjerner spiller nu på hver sit kontinent, og Cristiano Ronaldo har selv sagt, at rivaliseringen er slut. Fodboldfans er dog umættelige, og flere har derfor udset Erling Haaland og Kylian Mbappé som den næste store fodboldrivalisering.

Begge er også nomineret til dette års Ballon d’Or, hvor man sagtens vil kunne argumentere for, at begge spillere har fortjent fodboldens mest prestigefyldte individuelle pris.

Erling Haaland afviser dog selv, at han og Mbappé kan matche, hvad Ronaldo og Messi tidligere har præsteret:

– Det er, hvad alle tror, men man er nødt til understrege, hvor sindssyge de ting, Messi og Ronaldo har lavet, er, siger Haaland til L’Équipe.

– Man skal også huske, at de stadig gør det, selvom de bliver ældre. De er stadig fantastiske spillere.

Solbakken har ikke Haaland som favorit til Ballon d’Or: Tror Messi vinder

Samtidig vil han ikke trækkes ind i en rivalisering med Kylian Mbappé, og han afslører, at det ikke er konkurrencen, der motiverer ham:

– Jeg taler aldrig om mig selv mod andre spillere, det er ikke min måde at se tingene på. Jeg fokuserer på mig selv. Jeg prøver kun at blive bedre hver dag, at fortsætte med at nyde, hvad jeg laver, og at være den bedste version af mig selv, forklarer målfænomenet.

Erling Haaland var ustoppelig i sidste sæson, hvor han scorede 36 Premier League-mål og blev kåret til sæsonens spiller. Se alle hans mål herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P