Dansk Fodbold

Medie: Kasper Schmeichel sagde ja til laveste løn

Kasper Schmeichel var af flere medier rygtet tilbage til Premier League, da det kom frem, at hans tid i Nice var ovre. Men i stedet endte danskeren i belgiske Anderlecht til en - erfarer belgisk avis - spotpris.

Kasper Schmeichel går markant ned i løn med sit skifte til Anderlecht.
Foto: Anderlecht

Kasper Schmeichel har været vant til at høste en solid månedsløn op gennem karrieren.

Først hos Leicester City, hvor den danske landsholdsmålmand også blev engelsk mester, og siden hos OGC Nice. Torsdag aften efter sejren over San Marino, fortalte den 37-årige målmand i fodboldstudiet på TV 2, at spilletid havde vægtet højest i valget af Anderlecht.

Det bakkes nu op af den belgiske avis Het Nieuwsblad, der erfarer, at Anderlecht har fået Schmeichel til spotpris.

Het Nieuwsblad skriver, at Kasper Schmeichel i Anderlecht blot tjener 250.000 euro om året, hvilket svarer til 1,8 millioner danske kroner og dermed langt under de bedste lønnede superligaspillere.

Til sammenligning tjener de bedst betalte spillere i Anderlecht en million euro med nyindkøbte Thorgan Hazard som den bedst betalte med 1,8 millioner euro.

Fra en Anderlecht-dansker til en anden: Morten Olsen roser Jesper Fredberg

Kasper Schmeichel har dog modtaget en lidt højere sign on fee, skriver Nieuwsblad, som også beskriver en klausul, hvor Anderlecht kan forlænge danskeren ophold i klubben til efter sommeren 2024, mod at lønnen således også stiger.

Kasper Schmeichel tjente nærmere 6,5 millioner euro i Leicester, og kommer netop fra en årsløn på 2,5 millioner euro i Nice, skriver avisen også.

Kasper Schmeichel har i første omgang skrevet under på en kontrakt til næste sommer i Anderlecht – en kontrakt klubben dog kan forlænge med yderligere ét år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P