International Fodbold

Kig væk Chelsea-fans: Messi sender Caicedo på halen

Selvom han er blevet 36 år, er Lionel Messi stadig hurtig på fødderne, og det fik Chelseas rekordindkøb natten til fredag at føle på egen krop.

Lionel Messi runder dyre Chelsea Moises Caicedo.
Foto: Luis Robayo/AFP/Ritzau Scanpix

Lionel Messi stjal som vanligt overskrifterne, da Argentina natten til fredag åbnede den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Den argentinske verdensstjerne scorede kampens enlige mål direkte på frispark, men særligt én anden situation i kampen har skabt overskrifter.

Havde det været enhver anden spiller, ville situationen formentlig have fået lov at passere i stilhed, men det var nu engang Chelseas 865 millioner kroner dyre Moises Caicedo, der havde fået til opgave af mandsopdække Inter Miami-spilleren.

Den opgave løste den stærke Chelsea-spiller i det store hele godt, men som det så ofte er tilfældet, så har de sociale medier fundet et hår i suppen.

Midtvejs i anden halvleg satte Messi nemlig ecuadorianer eftertrykkeligt på plads i en af kampens adskillige direkte dueller mellem de to.

Argentina og Lionel Messi vandt kampen mod Caicedo og Ecuador 1-0 hjemme på Estadio Monumental i Buenos Aires.

Video: Messi sender Argentina på VM-kurs med frisparksperle

Dermed er Ecuador stadig på minus tre point i den sydamerikanske playoff, en beslutning truffet af Sportens Voldgiftsret, CAS, som følge af ecuadorianernes brug af spilleren Byron Castillo, som Chile mente var berettiget, i kvalifikationen frem mod VM i Qatar.

Ecuador fik ved den lejlighed lov at beholde sin plads ved VM, men på grund af ‘brug af dokumenter med falsk information’ vedrørende spilleren, blev forbundet idømt en bøde på 100.000 schweizerfranc (knap 800.000 kroner, red.) samt fratrukket tre point i den nye kvalifikation.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P