Europæisk Fodbold

Medie: Kan ikke vente på transferen – Schmeichel gennemfører lægetjek i Danmark

Anderlecht kan næsten ikke vente med at præsentere Kasper Schmeichel og vil derfor afholde det obligatoriske lægetjek i Danmark.

Anderlecht vil afholde Kasper Schmeichels lægetjek i Danmark
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De kan næsten ikke vente med at gøre transferen officiel.

Den belgiske traditionsklub, RSC Anderlecht, er tæt på at sikre sig en ny målmand i form den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel.

Og det kan faktisk næsten kun gå for langsomt. Det beretter det belgiske medie, DH, tirsdag.

Ifølge mediets oplysninger, så er Anderlecht meget opsatte på, at få Schmeichels aftale i hus hurtigst muligt.

Så opsatte, at klubben nu skulle have arrangeret, at Schmeichel gennemgår det obligatoriske lægetjek hjemme i Danmark, hvor han lige nu er ved at forberede sig på de kommende landskampe mod San Marino og Finland. Klubben vil ikke vente til den nuværende landsholdssamling er ovre.

Lægetjekket skulle være det eneste, der lige nu mangler for, at Kasper Schmeichel kan kalde sig for ny Anderlecht-keeper. Det oplyses, at Schmeichel vil tiltræde på en kontrakt, der gælder for den resterende del af sæsonen.

Medie: Jesper Lindstrøm afviste stort Premier League-skifte

Kasper Schmeichel er lige nu uden kontrakt, da han og den franske klub Nice opsagde samarbejdet i slutningen af transfervinduet.

Alligevel er han som vanligt med i den danske landsholdstrup, når de danske drenge møder San Marino og Finland. Han forventes også at være med i den danske startellever, udtaler landstræner Kasper Hjulmand.

Kampene mod San Marino og Finland spilles henholdsvis torsdag den 7. september klokken 20:45 og søndag den 10. september klokken 18:00. To opgør du kan følge på TV2.

Se en række af Kasper Schmeichels bedste redninger i sin tid som Leicester-keeper i videoen nedenfor

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P