3F Superligaen

Delaney forklarer: Derfor blev det ikke FCK

Thomas Delaney valgte Anderlecht over F.C. København i transfervinduet - nu forklarer han, hvorfor han ikke vendte hjem til hovedstaden.

Thomas Delaney endte i transfervinduet hos Anderlecht og ikke FCK.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det blev heller ikke F.C. København i denne omgang.

For selvom det nærmest ikke kan være transfervindue, uden Thomas Delaney rygtes til FCK – og denne sommer virkede det til at være tæt på en retur til hovedstaden for Parkens fan-favorit.

Men i sidste ende lykkedes det ikke de danske mestre at hente Delaney tilbage, og i forbindelse med landsholdssamlingen har danskeren nu fået mulighed for at forklarer, hvorfor han egentlig ikke er at finde i Superligaen lige nu.

Og selvom danskeren ikke ville gå i alt for dybe detaljer om forhandlingerne, så kunne han alligevel fortælle en anelse om, hvor det gik galt.

– I en sag, hvor en spiller skal skifte klub, så er der jo tre parter, og de skal blive enige, og det lykkedes ikke, siger danskeren til Viaplay og fortsætter:

– Det havde i og for sig ikke rigtig noget med løn og gøre, men sådan er det jo nogengange.

Grabara-afbud skaber forvirring – FCK og landsholdet er uenige

Danskeren blev spurgt mere konkret ind til, hvad der så stod i vejen for et skifte, men var ikke villig til at gå mere i detaljer.

Delaney er udtaget til Kasper Hjulmands landsholdstrup og er altså med, når Danmark skal møde San Marino og Finland i EM-kvalifikationen henholdsvis den 7. og 10. september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P