3F Superligaen

‘TK’ i vemodigt farvel: AGF har formet mig som person

Thomas 'TK' Kristensen har fredag skiftet AGF ud med Udinese. I et opslag på Instagram siger han nu farvel til klubben, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

Thomas 'TK' Kristensen siger farvel til AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomas ‘TK’ Kristensen er fortid i AGF.

Det står klart, efter det fredag blev officielt, at Thomas Kristensen fremover skal tørne ud for den italienske Serie A-klub, Udinese.

Et salg, der skabte stor tilfredshed hos AGF’s sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, der mener, at salget af ‘TK’ er meget tilfredsstillende.

Og for hovedpersonen selv er det da også en glædens dag, selvom det også er vemodigt at sige farvel til klubben, hvor han har fået sit fodboldopdragelse. Det skriver han i et længere opslag på Instagram, hvor han takker af med klubben.

– Det er med stor vemodighed, men samtidig med en ubeskrivelig glæde, at jeg tager afsked med klubben, som har betydet alt for mig de seneste 10 år, og som har formet mig som person og givet mig en masse skønne værdier ind under huden og med mig på min videre rejse.

– Jeg vil gerne takke de mange folk, som jeg har haft med at gøre op igennem årene i AGF – heriblandt trænere, fysser, holdledere og allervigtigst spillere. Alle har spillet en vigtig rolle og hjulpet mig med at komme hertil, hvor jeg er i dag, så dette næste skridt kunne lade sig gøre, og det skal i have stor tak for, skriver Thomas Kristensen

Og det er ikke kun spillerne og staben i AGF, der har haft stor betydning for Thomas ‘TK’ Kristensen. Slutteligt sender han også en stor tak til klubbens fans, som han blandt andet kalder for ‘voldsomme’.

– Til sidst, men bestemt ikke mindst, vil jeg takke vores fans. De fans, vi har i Aarhus, er bare voldsomme. I op og nedture har stået der snorlige. Bliv endeligt ved med at brænde banen af ude fra tilskuerpladserne, det har været en fornøjelse at spille med jer i ryggen… Tak!

Thomas Kristensen er et resultat af AGF’s eget ungdomsarbejde. I en alder af 19,5 år fik TK sin debut for klubbens førstehold. I alt er det blevet til 46 kampe for AGF’s førstehold med to mål til følge.

Han er nu på kontrakt i Udinese frem til sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P