3F Superligaen

Medie: FCM henter angriber hos de norske mestre

FC Midtjylland sidder bestemt ikke på hænderne på deadline day, hvor de nu også ser ud til at lukke en aftale med en norsk landsholdsangriber.

FC Midtjylland henter Ola Brynhildsen i norske Molde.
Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mads Bech Sørensen lader til at være på vej, men han kommer ikke alene.

Ifølge B.T. henter FC Midtjylland fredag den norske angriber Ola Brynhildsen hos de norske mestre fra Molde.

Den 24-årige nordmand har spillet i Molde, siden han i sommeren 2020 skiftede til klubben fra Stabæk, og FC Midtjylland får ham bestemt hverken gratis eller billigt for den sags skyld.

17 millioner kroner mener B.T. at vide, at den norske landsholdsspiller koster midtjyderne.

Junior Brumado blev torsdag rygtet væk fra FC Midtjylland, og hvis brasilianeren som ventet forlader klubben på en lejeaftale, vil Brynhildsen som udgangspunkt skulle kæmpe med Franculino og sydkoreanske Gue-sung Cho om pladsen i angrebet.

Brynhildsen scorede 11 mål for Molde i sidste sæson, hvor klubben gjorde en ende på Bodø/Glimts sejrsrække i den bedste norske række.

Medie: FCM har kastet millioner efter stortalent – konkurrence fra Liverpool, United og mange flere

I denne sæson er det blevet til syv scoringer i 15 ligakampe for Brynhildsen, der kunne have set frem til Europa League-fodbold i den norske klub.

Det bliver dog ikke til europæisk fodbold for Brynhildsen i FC Midtjylland, efter midtjyderne torsdag aften røg ud af Conference League-playoffen til polske Legia.

Brynhildsen fik debut under landstræner Ståle Solbakken på det norske A-landshold i november sidste år, og i alt er det blevet til fire kampe på holdet, hvor han står i skyggen af særligt Erling Håland og også den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P