3F Superligaen

Medie: F.C. København skiller sig af med Luther Singh

Der har næppe nogensinde været så forfejlet et match i den danske Superliga, men efter to lange år ser F.C. København langt om længe ud til at have fundet en ny destination for Luther Singh.

Luther Singh kan være på vej til Portugal.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har i alt spillet syv kampe for københavnerne, men det bliver formentlig ikke til flere.

26-årige Luther Singh kom til F.C. København fra portugisiske Braga for to år siden, men han bliver næppe i klubben i de yderligere to år, hans kontrakt med de danske mestre løber.

Ifølge portugisiske Record skifter sydafrikaneren til AVS SAD, der i skrivende stund er treer i den næstbedste portugisiske række.

Luther Singh kom til Europa fra hjemlandet, Sydafrika, i august 2015, hvor han skrev kontrakt med svenske GAIS. Halvandet år senere skiftede han til portugisiske Braga, hvorfra han undervejs blev udlejet til andre portugisiske klubber som Chaves, Moreirense og Pacos Ferreira.

Også i den forgangne sæson har han været udelejet til portugisisk fodbold, da F.C. København i august sidste år sendte klejne kantspiller til Chaves, hvor med 22 ligakampe var med til at sikre klubben en syvendeplads i den bedste række – lige præcis udenfor de europæiske pladser.

Singh taler ud efter indlæggelse: Vil aldrig glemme, hvad FCK har gjort for mig

Luther Singh har undervejs i sit ophold i Danmark været ramt af sygdom, og hans seneste optræden for københavnerne kom i Conference League-kampen mod PAOK i oktober 2021.

Endnu melder historien ikke, om der er tale om en permanent transfer eller endnu et lejeophold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P