3F Superligaen

Medie: Drama i Superligaen – FCM kaprer AGF-handel

Ingen deadlineday uden drama, og det er der også i år, hvor FC Midtjylland lader til at have kapret AGF's køb af Mads Bech Sørensen.

FC Midtjylland har kapret AGF's køb af Mads Bech Sørensen
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis AGF skal have en ny forsvarsspiller, inden transfervinduet ved midnat lukker, så skal de skynde sig lidt.

Aarhus-klubben så ellers ud til at have gjort sig lidt af et scoop, da de torsdag blev sat kraftigt i forbindelse med Brentfords Mads Bech Sørensen, men nu lader han i stedet til at skifte til rivalerne fra FC Midtjylland.

Det skriver B.T.

AGF bekræftede torsdag, at de forhandler med Udinese om Thomas Kristensen, men superligaklubben har angiveligt gjort accepten af handlen betinget af, at de selv finder en erstatning i tide. Det ser nu vanskeligt ud.

24-årige Mads Bech Sørensen skiftede i 2017 fra AC Horsens til Brentfords B-hold, hvor han efterfølgende har taget turen helt op til førsteholdet i Premier League.

Nu lader han til at fortsætte karrieren på det, der for bare en måned siden, inden Heartlands overtagelse af aktiemajoriteten, var Brentfords søsterklub – FC Midtjylland.

Medie: AGF kan selv spænde ben for rekordsalg

Mads Bech Sørensen har undervejs i sine efterhånden seks sæsoner i Brentford været udlejet til både Wimbledon, OGC Nice og senest hollandske Groningen.

B.T. mener at vide, at Mads Bech Sørensen skriver under på en fireårig aftale i FC Midtjylland, men endnu er der ingen forlydender om, hvad Brentford får for den danske forsvarsspiller. Mads Bech havde ét år tilbage af sin kontrakt i London-klubben, hvor han ikke har været en del af kamptruppen i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P