3F Superligaen

Officielt: FC Midtjylland forstærker offensiven med landsholdsspiller

FC Midtjylland kan torsdag eftermiddag præsentere chilenske Dario Osorio som ny spiller i klubben.

Darío Osorio tørner fremover ud for FC Midtjylland
foto: fcm.dk / Nikolaj Rønnow

FC Midtjylland forstærker sig i offensiven.

Det står klart torsdag eftermiddag, hvor klubben kan præsentere chilenske Dario Osorio som den seneste tilføjelse til truppen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Klubben oplyser, at man har indgået en femårig aftale med Dario Osorio, som skulle være blandt de største talenter i chilensk fodbold.

Og det vækker begejstring på Heden og hos klubbens sportschef, Svend Graversen.

– Vi er utroligt glade for, at Dario har tilvalgt vores projekt her i Midtjylland. Det er ingen hemmelighed, at han har været på radaren bredt rundt i Europa, og derfor er det glædeligt, at han nu skal fortsætte sin udvikling hos os, siger Svend Graversen og fortsætter:

– Darío er et stort talent i Chile, og vi er overbeviste om, at han er klar til at tage det næste skridt i sin karriere og på sigt blive en profil i Superligaen. Med sine dribleevner og stærke venstreben kommer Darío til at bringe et spændende aspekt til vores offensiv. Han er en chanceskaber, der både selv kan score mål, men samtidig skabe muligheder for sine medspillere, sætte sin direkte modstander og skabe uro på den sidste tredjedel.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I en alder af 19 år har den offensive kantspiller allerede fået sin debut på det chilenske landshold, hvor han står noteret for tre landskampe.

Osorio hentes til Heden fra Club Universidad de Chile, som gør si i den bedste chilenske fodboldrække. Her står Osorio trods sine blot 19 år noteret for 51 kampe med 11 mål og en enkelt assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P