LaLiga

Medie: Ansu Fati på plads i Premier League

FC Barcelona sender den unge offensivspiller på græs i Premier League, men han vender retur til Catalonien næste sommer.

Barcelonas Ansu Fati skifter til Brighton på leje.
Foto: LLUIS GENE / AFP)

Han spillede samtlige ligakampe med undtagelse af to i sidste sæson, og i denne sæson er han blevet skiftet ind i alle tre kampe.

Den i dag 20-årige Ansu Fati fik sit gennembrud i FC Barcelona som bare 16-årig i efteråret 2019, og i løbet af 2019-20-sæsonen spillede han 24 kampe og scorede syv mål for den spanske storklub.

I de to efterfølgende sæsoner var han markant mindre involveret, blandt andet på grund af skader, og selvom han i sidste sæson var den Barca-spiller, der spillede flest kampe overhovedet, så venter der nu et lejeophold i Premier League-klubben Brighton.

Det melder transferjournalist Fabrizio Romano.

Selvom Ansu Fati skifter den spanske østkyst ud med den engelske sydkyst, så er det ikke et farvel til FC Barcelona.

Turen går nemlig til Brighton på et lejeophold for resten af indeværende sæson, og så vidt vides er der ikke en inkluderet en købsoption i aftalen mellem de to klubber.

Medie: Aston Villa handler ind i Barcelona

I Brighton menes cheftræner, italienske Roberte De Zerbi, at have haft stor indvirkning på Fatis skifte, og englænderne betaler efter sigende størstedelen af Fatis løn i lejeperioden.

Ansu Fati er født i vestafrikanske Guinea-Bissau, men han har boet i Spanien siden han var seks, og han har valgt at repræsentere Spanien på landsholdsplan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P