NordicBet Ligaen

FC Fredericia ophæver med Anders Holvad

FC Fredericia hentede i januar Anders Holvad tilbage til klubben, men nu er angriberen atter fortid i klubben.

Anders Holvad stopper i Fredericia
Foto: FC Fredericia

Han havde egentlig kontrakt for yderligere et år, men nu stopper han.

33-årige Anders Holvad er efter i alt 165 kampe i den røde FC Fredericia-trikot fortid i NordicBet Liga-klubben.

Parterne er blevet enige om at ophæve det samarbejde, de ellers genstartede så sent som i januar i år, hvor Holvad vendte hjem til Danmark efter et kort ophold på Færøerne.

– FC Fredericia takker Anders Holvad for sin indsats siden hjemkomst fra Færøerne. Han var en stor del af at vi sluttede godt af i sidste sæson. Anders har ønsket at prioritere anderledes og det ønske har vi efterkommet og vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, siger direktør i FC Fredericia Stig Pedersen.

Anders Holvad kom til FC Fredericia fra Hobro IK på en fri transfer i sommeren 2017.

Sofus Berger om skifte til FC Fredericia: Derfor var det en klog beslutning

Efter fem sæsoner med 148 kampe og 36 mål til følge i klubben forfulgte han i sommeren sidste år drømmen om en tilværelse i udlandet, og færøske Klaksvik blev destinationen.

Opholdet i Nordatlanten blev dog ikke nogen fodboldmæssig succes for den ellers målfarlige angriber, der kun blev noteret for den ene scoring, han leverede i sin debutkamp mod rivalerne fra B36 Tórshavn.

Foruden FC Fredericia, Hobro IK og Klaksvik har Holvad repræsenteret klubber som Kjellerup og Brabrand, ligesom han tidligere har trænet med i Aarhus Fremad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P