Premier League

Medie: Tottenham og Chelsea på jagt efter Barca-guldfugl

Fabrizio Romano melder om interesse fra Premier League i den dribleglade spanier.

Ansu Fati kan være på vej til Premier League.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev døbt til den nye Lionel Messi.

I oktober 2021 overtog han endda Barca-legendens ikoniske nummer 10, efter han forlod Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain.

Men det er aldrig rigtig blevet til det helt store gennembrud for Ansu Fati i Barcelona, og sammenligningerne med Messi er stille og roligt begyndt at stilne af – men det betyder ikke, der ikke er nogen, der stadig tror på den unge spanier.

For ifølge den normalt pålidelige Fabrizio Romano så er der faktisk interesse for den dribleglade kantspiler fra to store klubber.

Italieneren skriver nemlig på det sociale medie ‘X’, at Tottenham har bedt Barcelona om at holde dem opdateret om spanierens situation i transfervinduets sidste dage, imens forhandlingerne mellem Spurs og Nottingham Forests Brennan Johnson fortsætter.

Desuden skulle Chelsea i sidste uge også have fået præsenteret muligheden for at hente den 20-årige spanier.

Medie: Cancelo på plads i FC Barcelona

Fati debuterede for FC Barcelona i august 2019 og blev dermed den næstyngste spiller i klubbens historie til at repræsentere den catalanske storklub.

Siden er det blevet til 112 kampe for de forsvarende spanske mestre, hvori det er blevet til 29 mål.

Der er stadig rig mulighed for flere af slagsen, eftersom Fatis kontrakt efter planen først løber ud i 2027, mens Barca har en option, der giver mulighed for at forlænge indtil 2029.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P