Premier League

Eriksen om Højlund i United: Han er aggressiv og holder sig ikke tilbage

Rasmus Højlunds debut nærmer sig, og Christian Eriksen forsøger at gøre klubbens fans klogere på, hvad de kan forvente sig af den unge dansker i front.

Christian Eriksen beskriver Rasmus Højlund for Manchester Uniteds fans.
Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Nu må det snart være tid.

Rasmus Højlund blev præsenteret i Manchester United den 5. august, og lige med det samme kom det frem, at det ikke var en helt fit dansker, der tilsluttede sig den engelske storklub.

Kort tid efter gik de første meldinger på, at han kunne være sin skade kvit og få sin debut mod Arsenal – en kamp, der nu nærmer sig med hastige skridt.

I mellemtiden blev der også spekuleret i, om den unge dansker ville nå at blive klar til opgøret mod Nottingham Forest i lørdags.

Det blev han som bekendt ikke, men United-manager Erik ten Hag sagde i dagene op til kampen, at Rasmus Højlund nu var begyndt at deltage fuldt ud i træningerne sammen med resten af holdet.

Med Arsenal som Manchester Uniteds kommende modstander tyder det nu på, at de tidligere meldinger meget vel kunne vise sig at holde stik – at han kan få sin debut for sin nye klub søndag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Om det er i den forbindelse, at Manchester United har fået Christian Eriksen til at sætte ord på sin nye danske holdkammerat, vides ikke.

Ikke destomindre, så har den danske kreatør forsøgt at gøre Manchester Uniteds fans klogere på, hvad de kan forvente sig af klubbens nye dansker i front.

– Han er en fyr, som kan stå imod. Han trækker sig ikke fra noget som helst. Han er aggressiv og virkelig angrebsorienteret.

– Men samtidig er han en flink fyr udenfor fodbold, siger Christian Eriksen ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

Den garvede dansker kommer også ind på Premier League – en liga, som hans yngre landsmand nok lige skal vænne sig til.

– Premier League er anderledes sammenlignet med de andre steder, han har været før.

– Så han skal tilpasse sig. Men jeg er sikker på, at han tilpasser sig hurtigt.

Medie: Manchester United tilbyder spiller til Real Madrid

Manchester United brager sammen med Arsenal i London søndag klokken 17.30.

Den røde Manchester-klub har trods en alt andet end overbevisende sæsonstart alligevel fået skrabet seks point til sig efter de første tre kampe i Premier League.

Efter at være startet på bænken i de to første opgør, var Christian Eriksen tilbage i sartelleveren, da Manchester United sejrede med 3-2 over Nottingham Forest lørdag. Her kom han også på måltavlen.

Du kan se danskerens mål samt de øvrige højdepunkter fra det vilde comeback HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P