Bundesligaen

Medie: RB Leipzig blokerer Poulsens drømmeskifte

Yussuf Poulsen rolle i RB Leipzig er igennem de seneste tre sæsoner blevet reduceret mere og mere, men alligevel nægter klubben at sælge danskeren.

RB Leipzig blokerer Yussuf Poulsens skifte til Dormtund.
Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Yussuf Poulsen havde i juli jubilæum i RB Leipzig.

Den 29-årige dansker har sin unge alder til trods været i den østtyske klub i 10 år, og han har som den eneste i den nuværende trup været en del af klubben helt fra oprykningen fra 3. Bundesligaen i 2013-14-sæsonen til i dag.

I denne sæson er det blevet til spilletid i de første to kampe, men særligt i sidste sæson var den danske landsholdsspiller i bedste fald reserve. Det fik ham i marts til at åbne op for et muligt skifte:

Yussuf Poulsen klar i mælet: Jeg vil ikke sidde på bænken hele tiden

Det skifte kunne være under opsejling nu, hvor storklubben Dortmund efter sigende har afgivet et bud, men det bud har RB Leipzig afvist. Det skriver Ekstra Bladet.

Yussuf Poulsen har 10 måneder tilbage af sin kontrakt med RB Leipzig, og derfor kunne Dortmunds bud, som angiveligt ligger på et sted imellem 60 og 75 millioner kroner, da også vise sig at friste østtyskerne – Det har bare ikke været tilfældet.

Hos Leipzig-klubben har de ikke i sinde at sælge flere spillere i dette transfervindue, hvor de allerede har skilt sig af med store profiler som Josko Gvardiol, Dominik Szoboszlai, Christopher Nknunku og Konrad Laimer.

Yussuf Poulsen spillede i sidste sæson 19 bundesligakampe for RB Leipzig, men i gennemsnit blev det kun til lidt over 20 minutter per kamp i den 19 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P