Premier League

Medie: Stortalent skifter fra Arsenal til Monaco – største salg nogensinde

Arsenal skiller sig efter alt at dømme af med en af klubbens unge talenter, der skal en tur til Monaco i den franske Ligue 1.

Folarin Balogun er tæt på at være fortid i Arsenal ifølge transferjournalist Fabrizio Romano.
Tommy Gilligan/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter et vellykket lejeophold i Ligue 1 sidste sæson, kan Folarin Balogun nu være på vej tilbage dertil.

Således melder den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at den unge Arsenal-angriber bliver solgt inden længe.

Romanos velkendte ‘Here we go’ har lydt, hvilket betyder, at det nu kun er et spørgsmål om tid, før Balogun bliver præsenteret i Monaco.

Den italienske journalist skriver, at salget vil løbe op i 40 millioner euro med bonusser – hvilket svarer til knap 300 millioner kroner.

Udover det kommer Arsenal til at få en betydelig videresalgsklausul med i handlen, der skal sikre ekstra indkomst til ‘The Gunners’, skulle Monaco vælge at sælge den 22-årige amerikaner videre.

Balogun forventes at gennemgå lægetjek denne weekend.

Skulle det ende med at blive prisen for den unge skarpretter, bliver det Arsenals største salg nogensinde.

Den nuværende rekordindehaver er Alex Oxlade-Chamberlain, der skiftede til Liverpool i 2017 for 283 millioner kroner ifølge transfermarkt.com.

Folarin Balogun har blot spillet 10 kampe for Arsenal, som han har været tilknyttet hele sin fodbold-opvækst. Hertil har han scoret to gange og leveret et enkelt oplæg.

Godt nyt i Arsenal-lejren: Stjerne kan få comeback mod Fulham

Mest bemærkelsesværdig har han dog gjort sig i Stade Reims på sit lejeophold i den forgangne sæson.

Her spillede han i alt 39 kampe for franskmændene i alle turneringer og kvitterede med 22 mål og tre assists.

Følg Campo på Facebook

Folarin Balogun har også været en tur i Middlesbrough på udlån i sidste halvdel af 2021/22-sæsonen. Her nåede han at optræde 21 gange, hvor han fik netmaskerne til at blafre tre gange og lavede lige så mange oplæg.

Arsenal spiller næste gang mod Fulham i Premier League lørdag, og du kan som altid finde ud af, hvor du kan se kampen, og hvad tid den starter i campo.dk’s TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P