NordicBet Ligaen

Sofus Berger om skifte til FC Fredericia: Derfor var det en klog beslutning

FC Fredericia har fået Sofus Berger på en lejeaftale med Viborg FF, og den 20-årige midtbanespiller glæder sig til at få flere minutter i benene - og suge kamperfaring til sig.

Unge Sofus Berger er kommet til FC Fredericia fra Viborg FF på udlån, og han glæder sig til at få minutter i benene og suge erfaring til sig i NordicBet Ligaen.
Foto: FC Fredericia

Interview og video: Mathias Blohm

Udsigten til spilletid i Viborg FF var lang.

Derfor greb den 20-årige midtbanespiller Sofus Berger chancen, da FC Fredericia bankede på døren.

Her er han kommet til på en lejeaftale, og allerede de første fire kampe har han fået minutter på banen, hvor han har startet de seneste tre – som alle er endt med en sejr til FC Fredericia.

Lige præcis spilletiden var da også primus motor for, at han skiftede fra Viborg til Fredericia.

– Jeg synes, at det var en klog beslutning. Det er klogt at komme ud og spille en masse fodbold, nu når jeg ikke har udsigt til at gøre det i Viborg, så er det super godt for mit vedkommende at komme ud og spille en masse kampe, og så står jeg forhåbentlig et bedre sted næste sommer.

– Jeg håber selvfølgelig at få spillet en masse fodbold, komme ind i et rigtig godt kamp-flow og finde min kampform. Som fodboldspiller kan man træne nok så meget, men det er i kampene, at man bliver bedre, så det ser jeg rigtig meget frem til, fortæller Sofus Berger til campo.dk.

Sofus Berger fortæller, at interessen fra FC Fredericia ikke kom som en overraskelse, og at spillestilen, han nu er en del af, er et rigtig godt match.

– De har haft kig på mig et lille stykke tid, og jeg synes, at det er et godt match, for de vil gerne spille god fodbold. Jeg synes, de spiller rigtig godt, og de har en ambition om at spille bolden ud nedefra. Jeg vil gerne ind i mellemrummet, komme meget på bolden og lave gode offensive ting, så jeg synes, at det passer godt, lyder det fra den unge midtbanemand, der scorede i sin tredje kamp for klubben, hvor det blev til en 0-5-sejr over B.93.

Selvom der nu er lagt distance mellem barndomsbyen og den nye fodbold-tilværelse, holder de stadig et vågent øje med Sofus Berger i Viborg.

– De tror stadig super meget på mig, og det er jeg godt klar over. De var søde at skrive, da jeg scorede i sidste kamp. Det er dejligt, at de følger med, og så giver jeg den fuld gas, og så håber jeg på det bedste.

Se hele interviewet med Sofus Berger i videoen øverst i artiklen.

Medie: FCK sender ung angriber til AC Milan

FC Fredericia vandt senest over nedrykkede AC Horsens i NordicBet Ligaen. Den kamp kan du se højdepunkter fra herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P