3F Superligaen

Viborg FF henter ny keeper

Viborg FF har mandag præsenteret en ny målmand i klubben. Han kommer til på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Viborg FF har mandag præsenteret Lasse Schulz.
Foto: Viborg FF

Der er ny konkurrence til Lucas Lund i Viborg-målet.

Således har forrige sæsons fjerdeplads i Superligaen mandag præsenteret Lasse Schulz i klubben.

Den finske U21-landsholdsmålmand kommer til klubben fra tyske Greuther Fürth på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Den 20-årige keeper forlod tilbage i 2020 FC Honka i hjemlandet, og har siden været på kontrakt Greuther Fürth, hvor den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger er cheftræner.

Lasse Schulz har endnu ikke fået sin debut for Greuther Fürths førstehold, men har til gengæld vogtet målet hos 2. bundesligaklubbens ungdomshold.

– Lasse er en meget talentfuld målmand, som vi nu får mulighed for at se an på leje gennem det næste års tid. Selvom han er ung, har han allerede nu et rigtig godt niveau, som helt sikkert vil være med til at styrke konkurrencen på målmandsposten, siger Viborg FF-sportschef Mads Agesen og fortsætter:

– Han er en målmand med god højde og rækkevidde samt et godt redningsspil. Han er samtidig meget ærgerrig, så vi glæder os til at få ham ind i vores trup og vores miljø, hvor vi i fællesskab skal arbejde på at få udfoldet hans talent yderligere.

Lucas Lund, der gennem længere tid har været det sikre førstevalg i Viborg-målet, var tidligere på sommeren rygtet til Brøndby IF.

Nu har han i stedet fået sig en yngre kollega – og konkurrent – i Viborg FF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P