Premier League

Greenwood udtaler sig for første gang: Jeg har ikke gjort de ting

Manchester United afsluttede mandag sin undersøgelse af sagen vedrørende Mason Greenwood, som ikke fortsætter i klubben.

Mason Greenwood udtaler sig for første gang i sagen om sig selv, hvor han nægter sig skyldig.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter flere måneders uvished gjorde Manchester United det mandag klart, at Mason Greenwood stopper i klubben.

Nu har den 21-årige angriber for første gang, siden sigtelserne mod ham i februar blev droppet, udtalt sig i sagen. Det viderebringer Sky Sports.

– Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg forstår, at folk vil dømme mig på grund af de ting, de har set og hørt på sociale medier, og jeg ved, at folk vil tænke det værste.

– Jeg blev opfostret til at vide, at vold og misbrug i et hvilket som helst forhold er forkert, og jeg gjorde ikke de ting, jeg blev beskyldt for, og i februar blev jeg renset for alle sigtelser.

– Alligevel anerkender jeg, at jeg har begået fejl i mit forhold, og jeg tager min del af ansvaret for de situationer, der førte til opslaget på de sociale medier.

– Jeg er igang med at forstå mit ansvar for at statuere et godt eksempel som professionel fodboldspiller, og jeg er fokuseret på det store ansvar ved at være far så vel som en god partner.

Officielt: Manchester United har besluttet sig om Greenwoods fremtid

– Dagens beslutning har været en delt proces imellem Manchester United, min familie og mig. Den bedste beslutning for os alle er at jeg fortsætter min fodboldkarriere væk fra Old Trafford, hvor min tilstædeværelse ikke vil være en distraktion for klubben. Jeg takker klubben for støtten, siden jeg kom til som syvårig. Der vil altid være en del af mig, der vil være United.

– Jeg er enormt taknemmelig overfor min familie og alle mine kære for deres støtte, og nu er det tid til at jeg tilbagebetaler den tillid, dem omkring mig har vist. Jeg har til sinde at blive en bedre fodboldspiller, men vigtigst at alt en god far, en bedre person, og bruge mine talenter på en positiv måde både på og udenfor fodboldbanen.

Mason Greenwoods kontrakt i Manchester United løber til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P