Dansk Fodbold

Skifte under opsejling? Schmeichel igen helt ude af Nice-truppen

For anden kamp i træk glimrede Kasper Schmeichel søndag ved sit fravær i Nices kamptrup mod Lorient.

Den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, var end ikke en del af OGC NIces trup til udekampen mod Lorient.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Så vidt vides er han ikke skadet, men han er bestemt heller ikke inde i varmen.

Den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, var ikke en del af franske Nices trup til udekampen mod Lorient, hvor klubben fra middelhavsbyen i sæsonens anden kamp fik et 1-1-resultat med hjem.

1-1 blev det også til for Nice i sæsonens første kamp, men heller ikke i sæsonpremieren mod Lille var Kasper Schmeichel en del af truppen under den nye cheftræner – italienske Francesco Farioli.

Polske Marcin Bulka vogtede målet for Nice mod Lorient, mens algierske Teddy Boulhendi sad på bænken som reserve. Den bare 18-årige polak, Bartosz Zelazowski, var tilmed med til kampen som tredje-målmand uden dog at være en del af den endelige kamptrup.

Medie: Schmeichel kan lave sensationelt skifte til Premier League-gigant

Kasper Schmeichel var tidligere på sommeren rygtet til engelske Chelsea, hvor han skulle erstatte udlejede Kepa, men de rygter er på det seneste kølnet.

Siden er han i løse vendinger blevet sat i forbindelse med et skifte til F.C. København, hvor han kan afløse Kamil Grabara, såfremt polakken skifter væk fra de danske mestre denne sommer.

Den 36-årige danske landsholdsmålmand spillede i sidste sæson 36 af Nices 38 kampe i Ligue 1, efter han i august sidste år var skiftet til den franske klub fra Leicester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P