Dansk Fodbold

Medie: Delaney på vej til danskerklub – får købsoption

Thomas Delaney kan igen blive forenet med Kasper Dolberg. Anderlecht meldes enig med den danske midtbanespiller.

Thomas Delaney kan være på vej til endnu et udlån, og igen kan han blive holdkammerat med Kasper Dolberg i Anderlecht.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det var ikke nogen stor succes i Hoffenheim i sidste sæson, men i Anderlecht håber de på dansk magi.

Den belgiske danskerklub ser ud til at føje yderligere dansk blod til truppen, da Bruxelles-klubben er blevet enige med Sevilla om at leje Thomas Delaney. Det skriver B.T.

Dermed kan Delaney blive genforenet med Kasper Dolberg, ligesom det var tilfældet i Hoffenheim i foråret, ligesom han kommer til at arbejde tæt sammen med Anders Dreyer og cheftræner Brian Riemer.

I Anderlecht gælder lejeaftalen for hele denne sæson, og den belgiske storklub har endda sikret sig en købsoption på den danske 8’er, så de kan binde ham til klubben i yderligere to sæsoner.

Endnu er skiftet til den belgiske storklub ikke helt på plads, og først mandag bliver der efter sigende sat pen på papir.

Thomas Delaney har tidligere af flere omgange været sat i forbindelse med et skifte ‘hjem’ til F.C. København, men det skifte ser nu endegyldigt ud til at være gået i vasken – i hvert fald i denne omgang.

Hjulmand efter fravalgt Delaney: Hård beslutning for mig

At Delaney ikke er en del af planerne i Sevilla blev tydeliggjort i den forgangne uge, hvor den 31-årige dansker end ikke var en del af Sevillas trup i nederlagene mod Valencia og Manchester City. Mandag møde Sevilla Alaves på udebane.

Thomas Delaney har kontrakt i Sevilla i yderligere to sæsoner, og den andalusiske klub menes at have et ønske om som minimum at inkludere en købsoption i en eventuel lejeaftale – noget F.C. København angiveligt ikke har været villige til at acceptere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P