International Fodbold

Medie: Fransk legende vender tilbage til trænergerningen

Den franske fodboldlegende har været uden trænerjob siden årsskiftet, men nu tyder alt på en snarlig retur til trænergerningen.

Thierry Henry ny fransk U21-landstræner
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har været uden trænerjob siden årsskiftet, men nu er han eftersigende klar til at trække i arbejdstøjet igen.

Den franske fodboldlegende, Thierry Henry, ser således ud til at vende tilbage til fodbolden. Det skriver flere medier lørdag.

Ifølge den normalt troværdige franske avis, L’Équipe, så tyder meget på, at Thierry Henry vender tilbage til trænergerningen. Her vil han fremover tørne ud som landstræner for det franske U21-landshold.

Foruden titlen som U21-landstræner for Frankrig, så bliver det også Henrys opgave at føre det franske hold til De Olympiske Lege i 2024.

Hvis alt falder på plads, så vil Thierry Henry overtage stillingen efter Sylvain Ripoll, som har stået i spidsen for det franske U21-mandskab siden 2017.

Thierry Henrys var senest i job som træner, da han var assistenttræner på det belgiske fodboldlandshold, hvor han dog stoppede omkring årsskiftet.

Det skete i forbindelse med, at den belgiske landstræner, Roberto Martínez, også tog sin afsked efter en skuffende præstation ved VM-slutrunden i Qatar, hvor nationen blev elimineret allerede i det indledende gruppespil.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Som aktiv var Theirry Henry blandt de absolut bedste fodboldspillere i verden, hvor han dominerede over flere sæsoner i Arsenal og FC Barcelona.

Flest kampe fik han i Arsenal, hvor det blev til 377 kampe med 228 mål og 103 assists til følge. I FC Barcelona blev det til 49 mål og 27 assists i 121 kampe.

Se en længere hyldest-video til Thierry Henry i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P