3F Superligaen

AGF-profil inden OB-møde: De ser spændende ud

Nicolai Poulsen forudser en svær udekamp mod OB på søndag. AGF'eren påpeger dog, at aarhusianerne plejer at have godt styr på De Stribede.

Nicolai Poulsen tror på et godt resultat for AGF mod OB på søndag.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

AGF har i de seneste kampe haft godt styr på OB.

Derfor tror Nicolai Poulsen på et godt resultat, når de to hold søndag mødes i Odense.

Men De Hviie kommer ikke sovende til et godt resultat, advarer den defensive midtbanespiller i et interview til klubbens hjemmeside.

– Jeg synes, vi generelt set har set gode ud mod OB i de senere år, og vi har spillet nogle rigtig fine kampe mod dem – også på udebane. Senest var vi gode, da vi vandt dernede for et år siden. Så vi skal bruge vores gode erfaringer og finde det spil frem igen, og vi går til opgaven med en god tro, siger han og advarer efterfølgende:

– Men det bliver svært nok i Odense, som er et svært sted at spille. OB har haft lidt udsving i deres præstationer, men de ser spændende med en del nye spillere, som vi forbereder os på og så skal vi nok være klar til en ny fed kamp i Odense søndag aften.

AGF har vundet de seneste to opgør mod OB, som inden da ligeledes havde vundet de to seneste kampe mod AGF.

Kampen på Nature Energy Park i Odense fløjtes i gang klokken 20.00 på søndag, og du kan se opgøret på TV3 Sport og Viaplay. Du kan til enhver tid danne dig et overblik over ugens fodbold i TV i campo.dk’s TV Guide. Den finder du HER.

Rösler bekræfter: AGF vil sælge eller udleje angriber

Herunder kan du se, hvordan det gik, da de to hold mødtes i Superligaen senest:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P