Premier League

Medie: Tottenham klar med bud på Kane-afløseren – venter kun på afklaring med Bayern

Efter en hel sommer med rygter ser det nu endegyldigt ud til, at Harry Kane forlader Tottenham til fordel for Bayern München. Det er London-klubben forberedt på, og holdet har allerede identificeret en afløser fra den belgiske liga.

Premier League-klubben Tottenham står til at miste Harry Kane til Bayern München.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Er æra ser ud til at være forbi i Tottenham.

Med al sandsynlighed kommer Harry Kane til at spille for Bayern München fremover, og englænderen kommer til efterlade et kæmpe hul i Spurs-truppen.

Den 30-årige bomber har i 435 kampe for klubben scoret 280 mål, og derfor kommer Daniel Levy og resten af Tottenham-ledelsen på en svær opgave med at finde en erstatning.

Ifølge den belgiske fodboldsjournalist Sacha Tavolieri har Spurs dog allerede identificeret en potentiel erstatning, og klubben venter nu kun på et endegyldigt Harry Kane-salg, før et bud bliver sendt afsted.

Der er tale om et bud på den 21-årige nigerianske angriber Gift Orban, der har imponeret siden har i vinter skiftede fra norske Stabæk til Gent i Belgien.

Her scorede han 15 ligamål i 16 kampe og yderligere fem i seks Conference League-kampe.

I en Conference League-kamp mod Istanbul Basaksehir scorede han tre af sine mål på blot tre minutter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tottenham er klar til at byde 30 millioner euro for Orban, og klubben er ivrig efter at få en handel i hus, før spillerens gode præstationer presser prisen yderligere i vejret.

I denne sæson har han allerede scoret fem mål i tre kampe. Fire i Conference League-kvalifikationen og et enkelt i sæsonpremieren i den belgiske Jupiler Pro League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P