Mål og Highlights: FCK reddede sig sejren til allersidst mod OB – forbandelsen lever endnu

OB var ikke langt fra at hente sin første sejr over FCK i Parken i 20 år, men med et sent comeback blev det i stedet hjemmeholdet, der sejrede. Se mål og highlights fra kampen i artiklen.

Mål og highlights OB-FCK, Superligaen højdepunkter.

Det var lige ved og næsten for OB fredag aften.

Det var forud for kampstart 20 år siden at fynboerne sidst slog FCK i Parken, og med mindre end et kvarter tilbage viste måltavlen 0-1 til gæsterne, efter Charly Nouck Horneman fik lov til at drible sig igennem FCK-forsvaret og bringe OB i front med lidt mere end en time spillet.

I det 77. minut fik Lukas Lerager dog udlignet for FCK, og i det 90. minut undgik de danske mestre sæsonens første pointtab, da Elias Achouris afslutning blev rettet af og gik i mål. 2-1 til FCK, som fortsat har gjort rent bord i sæsonens fire første superligakampe.

F.C. København 0-0 OB (Stor afbrænder, Orri Oskarsson, 41′):

F.C. København 0-1 OB (Charly Nouck Horneman, 57′):

F.C. København 1-1 OB (Lukas Lerager, 77′):

F.C. København 2-1 OB (Elias Achouri, 90′):