Premier League

Schmeichel om Højlunds mentalitet: Helt og aldeles utrolig

Selvom der er tale om en af verdens største klubber med et af verdens største stadioner, så kommer det ikke til at røre Rasmus Højlund synderligt, når han træder ind til sin første kamp på Old Trafford.

Kasper Schmeichel har store roser til sin landsmand Rasmus Højlund, som netop er skiftet til Manchester United.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/Darren Staples/AFP

Det er store ord fra en stor personlighed.

Selvom han aldrig selv har spillet i klubben, så ved Kasper Schmeichel formentlig en ting eller to om Manchester United.

Han ved også et par ting om klubbens nye angriber, Rasmus Højlund, som han er holdkammerat med på det danske landshold, og den danske landsholdsmålmand er ikke synderligt bekymret for, hvordan angriberen mentalt håndtere det øgede pres, der alt andet lige vil være i en klub af Manchester Uniteds størrelse.

Det har Schmeichel i hvert fald fortalt sin tidligere holdkammerat i Leicester, Danny Simpson, som har fået sin fodboldopvækst – og har spillet i alt otte kampe – i Manchester United.

– Kasper Schmeichel er selvfølgelig hans holdkammerat på det danske landshold, og han siger, at for sin alder er Højlunds mentalitet helt og aldeles utrolig. Jeg tror simpelthen ikke det vil røre ham at træde ud på Old Trafford.

– Nogle gange er det lige vel meget for nogle folk at bære Manchester United-trøjen, men jeg tror bare han går ind til det, som om han har været her før, lyder det fra Danny Simpson i Manchester United-programmet The Debate.

Højlund bekræfter sine evner som sprinter: Klar til at kæmpe mod United-stjerne

Efter i alt 103 kampe på samme hold som Kasper Schmeichel kender den i dag 36-årige Danny Simpson formentlig sin tidligere holdkammerat ganske godt, og det er ikke alle, der får komplimenter med fra den blonde danske målmand.

– Kasper Schmeichel er ikke en, der uden videre siger den slags. Han giver ikke mange komplimenter, lad mig sige det på den måde, men han var meget direkte og meget komplimenterende overfor Højlund, lyder det fra Simpson.

Rasmus Højlund kommer næppe i aktion før et par kampe inde i sæsonen. Danskeren døjer med en mindre skade, og derfor vil han formentlig kun se med fra tribunen, når Manchester United på mandag åbner sæsonen med en hjemmekamp mod Wolves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P