3F Superligaen

Vraget Jesper Hansen: Synes ikke jeg har spillet mig af

Jesper Hansen er også til søndagens kamp mod Hvidovre på bænken, og dermed starter den rutinerede målmand ude for tredje kamp i streg.

Den vragede AGF-målmand, Jesper Hansen, synes ikke selv, at han har spillet sig af holdet, men han har ikke tænkt sig at søge væk fra klubben.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er tredje kamp i streg, at erfarne Jesper Hansen må se en AGF-kamp fra bænken.

Det skete ikke en eneste gang i sidste sæson i hverken Superligaen eller i pokalturneringen, men søndagens kamp på udebane mod Hvidovre bliver også tredje start i træk for AGF’s nye målmand – nordirske Bailey Peacock-Farrell.

AGF-cheftræner, Uwe Rösler, forklarede forud for seneste superligakamp, at han ville give den Burnley-ejede målmand chancen for at have et bedre grundlag for at vurdere målmandsduellen.

Rösler forklarer fravalg af Jesper Hansen: Peacock-Farrell får de næste par kampe

Jesper Hansen mener da heller ikke ligefrem, at han har spillet sig selv af holdet.

– Jeg synes, at vi havde en sindssyg god sæson sidste år; Flest clean sheets og den bedste defensiv, og jeg synes, jeg kom fint fra land her i den nye sæson, så nej, jeg synes ikke, jeg har spillet mig af. Det er nu engang trænerens beslutning, og han vælger den målmand, som han synes, er bedst lige nu. Jeg havde selvfølgelig håbet, at jeg kunne fortsætte, for jeg synes ikke, mine præstationer var dårlige. Det er, som det er, og så må man håndtere det på bedst mulig måde, siger Jesper Hansen til Viaplay forud for kampen mod Hvidovre.

Jesper Hansen var ude for nogenlunde samme situation i FC Midtjylland, hvor han i 2020-21-sæsonen mistede sin plads til Jonas Lössl.

At han nu – i hvert fald midlertidigt – har mistet sin plads i AGF-målet, betyder dog ikke, at han har tænkt sig at forlade AGF.

Jesper Hansen efter forlængelse: Har svært ved at få smilet af munden

– Det har jeg ikke tænkt over. Jeg vil bare gerne spille alle kampe, og det vil Bailey [Preacock-Farrell] også. Han er kommet ind og er en god fyr, så der er et godt samarbejde her allerede efter to uger.

– Jeg har også prøvet det i FC Nordsjælland og i Frankrig, og jeg ved, hvordan jeg skal håndtere det, selvfølgelig er det ikke sjovt, det er aldrig sjovt, men det er om at snøre støvlerne og tage handskerne på, lyder det fra Jesper Hansen.

38-årige Jesper Hansen står i alt noteret for 72 kampe for AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P