Rosenborg slår Crusaders efter forlænget spilletid og er videre i Conference League

Der skulle yderligere 30 minutter til, før en vinder blev fundet i kampen mellem norske Rosenborg BK og nordirske Crusaders FC.

Rosenborg Logo

Nyindkøbte Emil Frederiksen var ikke at finde i Rosenborg-truppen.

Til gengæld var Carlo Holse med fra start, da nordmændene slog nordirske Crusaders FC i UEFA Conference League-kvalifikationens anden runde.

Der skulle yderligere 30 minutters forlænget spilletid til, før en vinder blev fundet, men det var altså Rosenborg, der løb med en 3-2-sejr på hjemmebane, efter den første kamp endte 2-2 i Nordirland.

Jayden Nelson stod for Rosenborgs første mål efter 34 minutter, før Crusaders’ Philip Lowry udlignede kort før pausen.

Ingen af holdene formåede at score i anden halvleg, men i det 102. minut blev det indskifteren ÍIsak Snær Þorvaldsson, der scorede målet til 2-1.

Det lod Crusaders sig ikke slå ud af, og blot tre minutter senere udlignede Paul Heatley.

Selvsamme Heatley skulle dog få sit andet gule kort få minutter senere, og blev dermed udvist lige inden pausen i ekstratiden.

Det udnyttede Rosenborg, som scorede til kampens endelige resultat 3-2 efter 108 minutter på mål af Leo Cornic.

Dobbelt dansker-dong sender Bodø/Glimt videre i Europa

Rosenborg BK går med en samlet sejr på 5-4 videre til tredje kvalifikationsrunde i UEFA Conference League.