Premier League

Ny midtbanespiller på plads i Chelsea

Premier League-klubben Chelsea har tirsdag præsenteret Lesley Ugochukwu, der kommer til klubben fra franske Rennes.

Foto: Chelseafc.com

Endnu en teenager og endnu en lang kontrakt.

Chelsea har tirsdag skrevet en syvårig kontrakt med den 19-årige franskmand Lesley Ugochukwu.

Dertil kommer en klub-option på yderligere én sæson.

Ugochukwu kommer til Chelsea fra barndomsklubben Rennes, som han debuterede for i april 2021 – kort efter han var fyldt 17 og som klubbens fjerdeyngste debutant nogensinde.

I de seneste to sæsoner har han været en fast bestanddel af klubbens førstehold, og i den netop overståede sæson spillede han hele 26 af klubbens kampe, hvor Rennes sluttede på en imponerende fjerdeplads i Ligue 1.

– Vi er glade for at Lesley slutter sig til Chelsea. Han er en imponerende ung spiller, som allerede har sat et aftryk på Ligue 1. Han har et enormt potentiale, og vi ved, at han fortsat vil udvikle og forbedre sig, lyder det fra Chelseas delte sportsdirektører Laurence Stewart og Paul Winstanley.

Chelsea sejrer i rodet testkamp mod Fulham

Ugochukwu er Chelseas femte indkøb denne sommer, efter klubben tidligere har hentet teenagerne Diego Moreira og Angelo samt Nicolas Jackson og Christopher Nkunku.

Omvendt har mere end 10 spillere forladt klubben fra Stamford Bridge – heruder spillere som Kai Havertz, Mason Mount, Mateo Kovacic, N’Golo Kanté, Kalidou Koulibaly og Christian Pulisic.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P